Distans

På uppmaning av Arbetsförmedlingen hålls våra kontor stängda i syfte att minska coronavirusets spridning. Du kommer att fortsätta programmet ”stöd och matchning”, men detta kommer att hållas på distans. Du som arbetssökande ska alltså fortsätta att delta i aktiviteter och söka jobb, men
inte i våra lokaler. Du har fått information om hur du loggar in på vår hemsida för att ta del av kursen på distans. Du kan fortsätta kontakta din handledare via telefon och mail vanliga kontorstider. Om du är sjuk eller är hemma på grund av vård av barn ska du informera din handläggare.

Här han du ta del av material som du ska arbeta med vecka för vecka (med start vecka 13). Du har fått inloggningsuppgifter via sms.
Varje måndag ska inlämningsuppgift lämnas in, antingen via postfacket utanför respektive kontor eller mailas in till uppfoljning@arbetscenter.se Om du väljer att hämta uppgifterna utanför respektive kontor, glöm inte att då lämna uppgiften som du har gjort för föregående vecka. Du ska även redovisa de jobb som du har sökt varje vecka. Om du valt att besöka arbetsgivare direkt/spontant eller om du har sökt via en jobbsajt/arbetsförmedlingen, ska detta framgå.

Klicka här för att logga in: http://www.arbetscenter.se/inloggning/