Rusta och Matcha

Det är Arbetsförmedlingen som bedömer om du tillhör målgruppen för Rusta och matcha. Tjänsten är till för en bred grupp arbetssökande och oavsett om du varit arbetslös en tid eller är nyinskriven så kan det vara aktuellt för dig.

När du valt Arbetscenter Stockholm som din leverantör ansvarar vi för att utforma och anpassa programmet och aktiviteterna efter just dina förutsättningar och önskemål. Som standard deltar du i Rusta och Matcha i sex månader men tjänsten kan vid behov förlängas upp till en total tidsperiod på ett år.

Vi är experter på att skapa möjligheter och arbetstillfällen genom kontinuerlig kontakt med arbetsgivare och uppmuntrar och utbildar även dig i att utvidga ditt nätverk.

Våra jobbmatchare är införstådda med dina starka sidor och vet var jobben finns – även de som inte är utannonserade. Därför kan vi erbjuda individuella presentationer av dig som deltagare för relevanta arbetsgivare och regelbundet matcha rätt kompetens mot rätt arbete.

​Behöver du eller är intresserad av att utbilda dig innan du har en chans att nå drömjobbet så erbjuder vi studievägledning och matchar dig istället mot en passande utbildning.

Du väljer att anlita Arbetscenter Stockholm genom att uppge nedanstående
KA nummer till din handläggare på Arbetsförmedlingen.

KA-NUMMER: 10071224